top of page

PoleFitness

PoleFitness, TeenPole, PoleFlex, PolePower & PoleChoreography

16 års åldersgräns

Body & Pole fitness är en fysisk och ny spännande träningsform.

Den är numera en etablerad och erkänd sport, som lånar många element från dans, gymnastik och cirkus samt influeras av den hundra år gamla indiska sporten mallakhamb. Idag har polefitness spridit sig till dansstudios i hela Europa, Amerika , Australien , Asien och kommer nu även här till Lidköping.

I polefitness arbetar man med hela kroppen och utmanar nya muskelgrupper. Den passar alla, motionärer till elitidrottare, gammal som ung!

Med hjälp av stolpen utövar man allt från enklare koreografier där fokus ligger på dans, några enklare snurrar och turer runt stången. Genom detta bygger vi upp rörligheten och tränar upp konditionen till en klass med avancerade övningar som handlar om ren akrobatik och avancerade övningar som kräver stor fysisk ansträngning.

Det finns nivåer och klasser till alla. Den här nya träningsformen är framför allt ett roligt sätt att utmana sin kropp, blir rörligare och bygga muskler man aldrig trodde man hade.

Polfitness finns också som tävlingsform, Battle of the Pole.

Vi har klasser i Body & Polefitness, PolePower (styrka), PoleFexibility (stretch och vighet), PoleChoreography (danskoreografi med polen),  Mama-Pole (för dig som vill komma igång igen efter att du fått barn), PrePole (förberedande och uppbyggande klass) och ExoticPole on heels (dansklass med klackar). 

Välkommen till oss och anta en helt ny utmaning i denna träningsform!

TeenPole för ungdomar 12-15år

TeenPole

Info kommer snart.

bottom of page