top of page
_37A6777.jpg

Lisa Jahnstedt

Lisa har dansat sedan 2 års ålder och dansar idag flera olika dansstilar. 2021 blev hon en del av det Svenska Landslaget i Disco och Performing Art och har de senaste åren deltagit och tagit många medaljer både nationellt och internationellt. Däribland finns flera SM guld, ett EM guld och silver i både EM och VM 2023.
 

Lisa har även mottagit flera stipendier som exempelvis Idrottskölden (2023) och Svenska Danssportsförbundets utecklingsstipendium (2023).

Lisa började på aspirantprogrammet för nya tränare i januari 2020 och gick sedan vidare som assistent 2021. Hon har gått utbildningen Disco steg 1  via Svenska Danssportsförbundet och senare även steg 2. Lisa har också genomfört Grundutbildning i Paradans  samt en instruktörsutbildning i Dans för Hälsa. 

På Independace Academy jobbar Lisa med att undervisa, hålla i gruppbokningar, baka till vårt café, stå i receptionen samt korreografera uppvisningar.

Lisa undervisar i Ballerinakids, Paradans, Let´s Go vuxna, Akrodisco, Barndans, Commercial Jazz, Disco och Slowdance hos oss på Independance Academy.

bottom of page